Events

null Curs Bloqueig Nervios

Events
22/02/2024
Sant Pau organitza la 45a edició del Curs Intensiu Teòric-Pràctic del Bloqueig Nerviós

El 15 de març de 2024 tindrà lloc la 45a edició del Curs Intensiu Teòric-pràctic del Bloqueig Nerviós al Recinte Modernista de Sant Pau. Aquesta formació, que dirigeixen professionals del Servei d’Anestesiologia de Sant Pau, se centrarà en l’anestèsia locorregional en cirurgia ambulatòria i cirurgia pediàtrica, i també inclourà tallers pràctics. El curs està acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud. Podeu consultar el programa i inscriure-us aquí.

El curs està dirigit per tres professionals del Servei d’Anestesiologia de Sant Pau: el Dr. Sergi Sabaté, director del Servei; la Dra. Mireia Rodríguez, metgessa adjunta i tutora de residents; i el Dr. Adrià Font, metge adjunt. L’objectiu d’aquesta formació és donar resposta a la gran demanda d’especialistes i residents per adquirir o actualitzar temes, tècniques i tractaments en anestèsia locorregional i anestèsia postoperatòria, tant des de la vessant teòrica com pràctica, per millorar la pràctica clínica i establir una xarxa de professionals experts en aquesta matèria.

La 45a edició del Curs Intensiu Teòric-pràctic del Bloqueig Nerviós està avalat pel Campus d’Aprenentatge Sant Pau, l’Institut de Recerca Sant Pau, la Secció Espanyola de la Societat Europea d’Anestèsia Regional (ESRA-ESPAÑA), la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD); la Societat Catalana del Dolor (SCD); i el Grup Espanyol de Rehabilitació Multimodal (GERM).