Breadcrumb

Events

null Benvinguts i benvingudes a la Familia Sant Pau!

Events
04/07/2023
Benvinguts i benvingudes a la família Sant Pau!

Donem la benvinguda a les 135 noves incorporacions d'Infermeria i TCAIs que avui comencen la seva nova etapa com a nous membres de la família Sant Pau. 

El passat divendres 9 de juny vam celebrar un acte presentat i moderat per la periodista Cristina Puig en el que vam donar la benvinguda les 135 noves incorporacions d'Infermeria i TCAIs a Sant Pau. L’acte va començar amb la projecció d’un vídeo que posava en valor la diversitat i complexitat de la professió, amb perfils que abasten àmbits tan diversos com la investigació i la recerca o la docència, i que, en definitiva, transmetia un missatge molt clar: ser infermera és molt més.

Durant la benvinguda, les noves incorporacions d’infermeria van tenir la oportunitat d’escoltar els consells més personals de diferents professionals de l’Hospital. L’Eugènia Masip, directora Infermera de Sant Pau, va destacar el component aventurer d’una feina en la que sempre s’hi ha de tenir posats els cinc sentits, ja que es treballa en un entorn on no es poden controlar totes les variables. Per això, també va explicar que comptaran amb personal que els servirà de referent i els acompanyarà al llarg dels primers mesos. Així mateix, la Maria Lacueva, adjunta de direcció Infermera, amb la seva intervenció va subratllar la importància de la vessant més humana de les cures infermeres: ‘A més dels vostres coneixements, és essencial incorporar l’empatia i la compassió a l’hora de tractar els usuaris.’

En la mateixa línia que la Maria Lacueva, la Dra. Xènia Acebes, directora assistencial, va explicar a les noves incorporacions de l’equip infermer que ‘els pacients els recordaran per com els vam agafar la mà o per com els vam saludar’, remarcant, un cop més, la importància d’oferir l’assistència més humana. En aquest vídeo hem recollit experiències dels nostres usuaris amb el personal d’Infermeria.

A continuació, Adrià Comella, director de l’Hospital, va subratllar que la Infermeria i totes les professions que l’envolten són molt respectades i compten amb el reconeixement de tots els professionals de Sant Pau, i va tancar la seva intervenció remarcant a gaudir de la professió i a esforçar-se per donar el millor d’ells mateixos.

Durant l’acte, en una conversa amb tres infermeres de diversos Serveis de l’Hospital van parlar sobre com es pot desenvolupar el dia a dia en una jornada qualsevol. A més es van presentar altres recursos pràctics molt útils per a les noves incorporacions a càrrec de diferents professionals de l’àrea de Gestió de Professionals, del Departament de Metodologia o de l’Àrea de Seguretat del Pacient.

Al finalitzar totes les intervencions, la Cristina Puig va realitzar la cloenda de l’acte i es va fer una foto de grup de tots els assistents, tancant així la benvinguda d’unes noves incorporacions que esperem que hagin rebut la nostra càlida benvinguda. En aquest vídeo podreu conèixer algunes d’elles.