Breadcrumb

Events

null Apunta’t al webinar: Empowering Healthcare

Events
14/02/2024
Apunta’t al webinar: Empowering Healthcare; el potencial de les col·laboracions publicoprivades en la transformació digital de la salut.

Sant Pau participa en la Barcelona Health Innovation Week 2024 organitzada pel Biocat i que se celebra per impulsar la innovació, l'acceleració, la tecnologia i la transformació. L’objectiu és mostrar la diversitat, les fortaleses, l'impacte i el potencial en l'atenció sanitària de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut amb seu a Barcelona.

La temàtica del webinar és ‘Impulsant l'atenció sanitària: el potencial de les col·laboracions publicoprivades en la transformació digital de la salut’ i s’abordaran els següents temes: Explorar com les aliances publicoprivades estan impulsant la transformació digital en el sector sanitari. Destacarem les iniciatives en cocreació i validació clínica centrant-nos en els reptes per la implementació.

L’acte tindrà lloc el 15 de febrer de 12h a 13h i s’impartirà online.

A l’esdeveniment organitzat pel Centre de Validació Clínica de Solucions Digitals, participaran líders del sector com Pharma, SDLI (agència d'innovació), l’Hospital de Sant Pau i el Hub d'Innovació (BHH).

Els ponents que participaran al webinar són:

Mar Gomis, directora del centre de validació clínica de solucions digitals de l'Hospital Sant Pau.

Oscar García, director mèdic del Barcelona Health Hub.

Eva Vilarrasa Rull, Anna López Ferrer i Esther Serra Baldrich, dermatòlogues de l'Hospital Sant Pau.

Ignasi Clos, cofundador i director general de SDLI.

Mayely Sánchez, PhD, Senior Digital Data Scientist, R&D Data Science, a Almirall.

Apunta’t a través d’aquest enllaç