Breadcrumb

Events

null 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

Events
04/12/2023
5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

El pròxim dimarts 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, Sant Pau organitza diferents taules informatives al vestíbul de l’Hospital, en col·laboració amb diferents entitats col·laboradores, amb l’objectiu d’apropar els seus respectius programes per a voluntaris a la població general.

Les taules informatives, dirigides al públic general, estaran disponibles al vestíbul de Sant Pau, a partir de les 10 h i s’allargaran durant tot el matí. Estaran presents les següents entitats:

  • Voluntariat de Sant Pau
  • Fundació Villavecchia
  • Associació Espanyola contra el Càncer
  • Stop Accidents
  • Suport i Companyia
  • Fundació Autònoma Solidària

Voluntariat de Sant Pau, un programa de voluntaris amb una llarga trajectòria

Des de fa a prop de 30 anys, l’Hospital de Sant Pau compta amb un programa de Voluntariat al servei de les persones amb la missió d’humanitzar l'atenció hospitalària, millorant així la qualitat de vida dels pacients durant el seu ingrés a l’Hospital, i atenent a un dels eixos vertebradors del pla estratègic Més Sant Pau: l’empatia.

El programa de voluntariat està concebut des d’un model mixt amb convenis de col·laboració amb altres entitats que ajuden la institució a arribar a la majoria de les necessitats de les persones a les que atenem.

Entre totes les entitats involucrades en aquest programa de Voluntariat de Sant Pau, hi participen més de 150 persones voluntàries, que duen a terme diferents activitats de forma altruista per tal d’assolir el benestar de les persones i amb l’objectiu de fer més agradable l’estada dels pacients i els seus familiars, contribuint així en la millora de la seva salut i qualitat de vida.

Melinda Jiménez, responsable de Treball Social i del Programa de Voluntariat de Sant Pau, afirma que “amb els diferents programes de Voluntariat acompanyem, informem, entretenim, donem suport i orientem a  pacients i familiars, així com també donem suport en diversos actes solidaris, esdeveniments i campanyes específiques que tenen lloc dins l’Hospital, com una peça més de l’engranatge hospitalari”.

Vols fer-te voluntari? 
Inscriu-te