Breadcrumb

Events

null 14 de juliol – Dia Internacional de les TCAI

Events
13/07/2023
14 de juliol – Dia Internacional de les TCAI

El Dia Internacional de les Tècnics de Cures Auxiliars d'Infermeria té l’objectiu de destacar el seu paper essencial en l'atenció sanitària, la seva dedicació i la seva importància en el benestar dels pacients. Perquè ser TCAI és molt més.

Les Tècnics de Cures Auxiliars d'Infermeria són membres fonamentals de l'equip de salut, treballant en col·laboració amb infermeres, metges i altres professionals per proporcionar assistència als pacients. El seu treball inclou tasques tan importants com l'ajuda en l'alimentació i la higiene dels pacients, esterilització de material, la mesura de les seves constants vitals o la preparació de medicaments, entre moltes altres funcions.

En motiu d’aquesta jornada volem destacar i reconèixer l'enorme compromís i sacrifici que aquests professionals realitzen cada dia. La seva feina exigeix una gran empatia, paciència i habilitats tècniques, ja que són responsables de garantir el confort i el benestar dels pacients durant els moments més difícils.

En aquest Dia Mundial de l'Auxiliar d'Infermeria, celebrem l’equip de TCAIs que tenim a Sant Pau format per 848 professionals que sempre mostren als usuaris la seva vessant més amable i cuidadora, desenvolupant tasques molt diverses i destacant pels seus perfils polifacètics. La seva labor té un efecte directe i d’un gran benefici en la vida de les persones que tracten dia a dia.

En aquest vídeo ens ho expliquen elles mateixes: 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat