NEWS

null TV3

NEWS
18/12/2022
Professionals i pacients de Sant Pau han participat en la Marató de TV3 per la Salut Cardiovascular

Durant la 31a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, professionals i pacients de l’Hospital de Sant Pau han tingut una presència destacada al llarg del programa en directe per ràdio i televisió. Una edició que enguany ha recaptat, de moment, més de 8 milions d’euros per la recerca de les malalties que afecten el sistema circulatori del nostre cos.

Durant l’emissió de la Marató d’enguany, el Dr. Joan Martí-Fàbregas, director de la Unitat d’Ictus del Servei de Neurologia: i el Dr. Abdel Hakim Moustafa, adjunt del Servei de Cardiologia i director del Laboratori 3D de Sant Pau, van explicar en el plató extern ubicat a les piscines Picornell de Barcelona en què consisteix un ictus, per què i com es produeixen, quins tipus hi ha i com es tracten amb uns models anatòmics a escala real de cervell en 3D. Podeu veure-ho aquí.

En el plató de TV3, el Dr. José Roman Escudero, director del Servei Mancomunitat d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de Sant Pau – Dos de Maig, va explicar el cas d’una pacient de atesa a Sant Pau: l’Aurora Garcia, amb malaltia vascular perifèrica i amb els quatre factors més importants de risc de malaltia cardiovascular: ser fumador i tenir diabetis, hipertensió i colesterol. El doctor va explicar que la prevenció i la detecció precoç són bàsiques per explicar casos com el de l’Aurora. Podeu veure-ho aquí.

Finalment, el Dr. José Maria Guerra, cardiòleg de la Unitat d’Arrítmies del Servei de Cardiologia de Sant Pau, també va estar als estudis de la televisió catalana amb dos models, un de l’aparell circulatori i l’altre del cor en 3D, per explicar com aquests models ajuden a la divulgació i al tractament de les malalties coronàries. Podeu veure-ho aquí.

 

HOSSPAU Menu

News

Contacte Cardiologia

Contacte
Ubicació

Bloc A   Planta 4,  Mòdul 1

 

Consultes Externes del servei de Cardiologia:

Bloc A   Planta 3, Mòduls 3, 4 i 5

Contacte

Secretaria: 

Telèfon: 93.556.59.45

Fax: 93.556.56.03

cardiologia@santpau.cat