Breadcrumb

Events

null Sant Pau organitza la 44a edicio del curs Intensiu Teoric practic del Bloqueig Nervios

Events
19/01/2023
Sant Pau organitza la 44a edició del curs Intensiu Teòric-pràctic del Bloqueig Nerviós

El proper 3 de març tindrà lloc la 44a edició del curs Intensiu Teòric-pràctic del Bloqueig Nerviós al Recinte Modernista de Sant Pau. Aquesta formació, que dirigeixen professionals del Servei d’Anestesiologia de Sant Pau, se centrarà en la cirurgia ortopèdica tumoral i la cirurgia toràcica i els tallers pràctics recolliran els principals bloquejos emprats en la pràctica clínica diària. El curs té una acreditació de 1,7 crèdits del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries – Comisión Nacional de Salud. Podeu consultar el programa i inscriure-us aqui.

El curs està dirigit per tres professionals del Servei d’Anestesiologia de Sant Pau: el Dr. Sergi Sabaté, director del Servei; la Dra. Mireia Rodríguez, metgessa adjunta i tutora de residents; i el Dr. Adrià Font, metge adjunt. L’objectiu d’aquesta formació és donar resposta a la gran demanda d’especialistes i residents per adquirir o actualitzar els seus coneixements teòrics i pràctics i també les habilitats en analgèsia locorregional i el maneig del dolor perioperatori. D’aquesta manera, el programa inclou taules rodones i tallers pràctics de treball amb models humans per explorar ecogràficament les diferents àrees de bloquejos i resoldre dubtes. 

La 44a edició del curs Intensiu Teòric-pràctic del Bloqueig Nerviós està avalat per Sant Pau Docent i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau (IIB Sant Pau) i també per la Societat Europea d’Anestèsia Regional i Tractament del Dolor (ESRA), la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD); la Societat Catalana del Dolor (SCD); i el Grup Espanyol de Rehabilitació Multimodal (GERM).