Breadcrumb

Events

null Sant Pau guanya el HACK HEALTHTECH 2030

Events
17/11/2022
Sant Pau guanya el HACK HEALTHTECH 2030

Un equip d’estudiants de sisè de Medicina de la Unitat Docent Hospital universitari Sant Pau (Berta Rifà, Inés Clavero, Irene Rexach i Júlia de Mas) amb el suport de la Dra. Marilina Santero, investigadora becària del Centre Cochrane Iberoamericà, van guanyar recentment el hackathon organitzat per Xartec Salut.

Un hackathon és una trobada de programadors amb l’objectiu de fer un desenvolupament col·laboratiu de software. En aquesta ocasió, es tractava de proposar una solució als reptes actuals de la salut en les àrees de malalties rares, salut mental i càncer infantil.

La proposta del grup de Sant Pau fou l’eina Burtoola, basada en evidència i que connecta informació clínica i PROMs (patient reported outcomes) amb la finalitat de reduir la prevalença de burnout entre els estudiants universitaris. Van superar els altres 14 grups multidisciplinaris que es van presentar i les van declarar guanyadores, el passat dia 10 de novembre, en el marc del Summit HealthTech 2030. Els premis consisteixen en l'oportunitat de participar en mentories amb potencials patrocinadors per desenvolupar el projecte cap a una fase de prova de concepte.