Back

Neus Pagès i Ana Juanes, doctores en Farmàcia per la Universitat de Farmàcia

NEWS
presentacio_tesi
12/06/2017
Neus Pagès i Ana Juanes, doctores en Farmàcia per la Universitat de Farmàcia

El dia 9 de juny es van presentar dues tesis doctorals per part de farmacèutiques del Servei de Farmàcia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Les noves doctores en Farmàcia per la Universitat de Granada són Neus Pagès i Puigdemont i Ana Maria Juanes Borrego. 

Neus Pagès va presentar la seva tesi amb el títol "Abordaje cualitativo y cuantitativo de la adherencia a los tratamientos farmacológicos". Aquesta tesi està associada a l'article "Patients’ Perspective of Medication Adherence in Chronic Conditions: A Qualitative Study" que va ser publicat a Advances in Therapy al 2016.

Ana Maria Juanes va presentar la seva tesi amb el títol  "Ensayo clínico randomizado de un programa de atención farmacéutica en pacientes con insuficiencia cardíaca y/o enfermedad pulmonar obstructiva crónica usuarios del servicio de urgencias del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau". Aquesta tesi està associada a l'article "Impact of a pharmaceutical care programme for patients with chronic disease initiated at the emergency department on drug-related negative outcomes: a randomised controlled trial" publicat a l'European Journal of Hospital Pharmacy al 2017.

Ambdues tesis van ser presentades a la Universitat de Granada en el marc del grup d'investigació d'atenció farmacèutica i, pendent de saber si van ser qualificades com a "cum laude", van rebre la classificació d'excel·lent.


News
Contacte
Secretaria

Localització: Planta -2 , Mòdul D (accés restringit)

Telèfon: 93 553 74 64

Correu electrònic: farmacia@santpau.cat

Farmàcia Ambulatòria

Localització: Planta -1 Mòdul A

Horari: de dilluns a divendres, de 8h a 14:15h i de 15h a 17h.

Correu: farmaciaambulatoria@santpau.cat

Farmàcia – Nutrició Enteral i espessidors

Telèfon: 93 553 74 58 (contestador automàtic)

Xarxes socials

Twitter: @farmaciasantpau

Instagram: @farmaciasantpau