Breadcrumb

Events

null Medicina Física i Rehabilitació de Sant Pau rep la certificació Or de la SERMEF en maneig de la toxina botulínica

Events
01/12/2022
Medicina Física i Rehabilitació de Sant Pau rep la certificació Or de la SERMEF en maneig de la toxina botulínica

La Societat Espanyola de Rehabilitació i Medicina Física (SERMEF) ha atorgat el certificat “Toxin Excellence Management” al Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital de Sant Pau amb la categoria d’Or. Només 4 hospitals de l’Estat espanyol han aconseguit aquesta màxima categoria pel que fa a l’administració de toxina botulínica.

Aquesta certificació vol dir que Sant Pau ha obtingut més del 80% de les respostes associades a la categoria Or, tant per a les preguntes relacionades amb els criteris clínics com per aquelles relacionades amb la gestió i organització del servei. L’objectiu de l’acreditació és ajudar els Serveis de Medicina Física i Rehabilitació de tot el territori espanyol a assolir l’excel·lència en el maneig de la toxina botulínica i en la gestió del Servei per aquest procés.

Des de la SERMEF també volen que els centres Or comparteixin les seves Best Practices en la gestió i organització del Servei amb la resta de centres de les categories Plata i Bronze. Per això, properament està previst invitar els centres Or a una reunió de treball per presentar les necessitats identificades pel que fa a la gestió del Servei de les categories Plata i Bronze a través dels resultats de l’anàlisi de les respostes dels qüestionaris; compartir Best Practices en la gestió i organització del servei subratllant les diferències per tipus de centre; i definir de forma conjunta com traslladar aquest coneixement als centres Plata i Bronze en les sessions formatives.

Posteriorment, a partir de gener de 2023 es faran les sessions formatives sobre gestió i organització del servei amb els centres Plata i Bronze.