Events

null mecenatge nadal

Events
21/11/2021
Aquest Nadal i com sempre, #TotsSomSantPau

Sant Pau aposta per la millora contínua i l’atenció personalitzada des de 1401, amb un gran equip de professionals que té cura dels pacients i la salut de tothom.

 

Gràcies a la implicació de persones i organitzacions solidàries, Sant Pau idea i posa en marxa projectes innovadors com incorporar la realitat virtual per a potenciar el benestar en les intervencions quirúrgiques; desenvolupar aplicacions mòbils per fer control remot de pacients per tal que puguin normalitzar la seva vida amb un seguiment mèdic i farmacològic de proximitat; o idear productes mèdics, com un dispositiu de contenció per tal que els nadons prematurs puguin madurar en un medi més semblant a l’úter matern.

Anualment durant la Setmana de la Innovació de Sant Pau es recullen aquests projectes per posar de manifest els avenços d’un equip de professionals implicats en millorar l’experiència dels pacients i avançar en la salut de tots i totes.

En aquesta línia Sant Pau destaca a l’enquesta de satisfacció dels usuaris de la Salut de Catalunya pel seu tracte al pacient i la professionalitat dels serveis.

Aquest Nadal, a Sant Pau seguim innovant per tu

 

FES UN DONATIU i COMPARTEIX LA CAMPANYA

https://www.totssomsantpau.santpau.cat/

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat