Breadcrumb

Events

null La Dra Craywinckel nova directora del Servei Catala de la Salut

Events
31/05/2021
La Dra. Craywinckel nova directora del Servei Català de la Salut

Gemma Craywinckel i Martí ha estat nomenada directora del Servei Català de la Salut (CatSalut). La Dra. Craywinckel ha desenvolupat gran part de la seva  carrera professional a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a metge assistencial i posteriorment en diferents posicions directives fins a ser directora gerent de l’Hospital l’any 2019.

Amb una llarga trajectòria en el sector públic, Craywinckel té l’encàrrec d’afrontar els reptes més immediats del sistema sanitari en un moment especialment delicat pels efectes derivats de la gestió de la pandèmia. Craywinckel serà la primera dona al capdavant del Servei Català de la Salut (CatSalut) en els seus 30 anys d’existència.

És doctorada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i metgessa especialista en Cirurgia General i Digestiva. Diplomada en Gestió Hospitalària per ESADE. Compta amb un màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la UAB (Màster que dirigeix actualment) i és professora associada a la UAB.

Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, primer com a metgessa assistencial i posteriorment en diferents posicions directives entre les quals destaca la direcció assistencial durant més de deu anys. Just després de la seva etapa com a directora assistencial, l’any 2019, va ser nomenada directora gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la seva posició actual. També va ser la directora de l’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron entre els anys 2006 i 2008.
 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat