Breadcrumb

Events

null Exit dassistencia a la XII Jornada de Portes Obertes de Sant Pau

Events
30/03/2022
Èxit d’assistència a la XII Jornada de Portes Obertes de Sant Pau

Avui, 31 de març, s’ha celebrat a la sala d’actes, de forma presencial, la XII Jornada de Portes Obertes per als residents. L’acte ha començat amb un parlament de la cap d’estudis  i presidenta de la Comissió de Docència de Sant Pau, la Dra. Gemma Carreras, en la qual ha informat sobre la Institució, sobre les seves vessants d’assistència, docència i recerca, i sobre  la Formació Sanitària Especialitzada que es porta a terme l’Hospital. Els assistents també han pogut escoltar l’experiència a Sant Pau dels/les representants dels residents.

Durant la jornada, representants de les unitats docents i de les UUDD associades (Medicina Familiar i Comunitària i Fundació Puigvert) han facilitat informació concreta als interessats de cada especialitat i, finalment, els futurs residents han pogut visitar els Serveis i informar-se sobre les diferents especialitats.

Qui no hagi pogut assistir avui a la Jornada de Portes Obertes o vulgui ampliar la informació d’una Unitat Docent en concret trobarà a la web de l’Hospital http://www.santpau.es/web/public/vols_venir_a_fer_la_residencia_a_sant_pau el calendari i els enllaços a les reunions online.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat