Breadcrumb

Events

null Els alumnes de l’escola Mas Casanovas recorren l’itinerari de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau

Events
13/03/2023
Els alumnes de l’escola Mas Casanovas recorren l’itinerari de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau

Aquest matí, una vintena d’alumnes de l’escola Mas Casanovas han participat en el simulacre de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau, un esdeveniment esportiu i solidari amb molta història que el pròxim 18 de març celebra la seva XXXIV edició. Una cursa que té com a objectiu divulgar els beneficis de l’esport en la salut de les persones i conscienciar a la població sobre la necessitat de fer exercici físic.

Més informació ->

Amb la finalitat de promoure la pràctica d’exercici físic i d’hàbits de vida saludables entre els més menuts, els nens i nenes de l’escola Mas Casanovas han pogut gaudir d’una jornada esportiva a l’Hospital de Sant Pau recorrent l’itinerari de la cursa d’enguany dins el Recinte Modernista. Els infants ha participat també de diferents tallers educatius per conèixer de primera mà tot el que hi ha darrere d’un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Montse Banquells, infermera del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, els ha ensenyat com preparar físicament i nutricionalment una prova d’aquest tipus, mentre que Andreu Ballbé, fundador i CEO de Championchip, empresa proveïdora dels dorsals i xips per a la cursa, ha estat l’encarregat d’explicar als alumnes els aspectes més tècnics de l’organització i cronometratge.

Més enllà de tots aquests coneixements adquirits en els tallers, al final del simulacre de la cursa, els alumnes s’han endut una samarreta commemorativa de l’edició d’enguany, un dorsal personalitzat amb el seu nom i una gorra, material que han fet servir també per a la pràctica d’exercici físic de la jornada d’avui.

Aquesta activitat s’emmarca en el marc de l’aliança de l’escola Mas Casanovas amb l’Hospital de Sant Pau a través del Projecte Magnet, un programa que busca implementar un projecte educatiu innovador, de qualitat i atractiu per a alumnes i familiars per mitjà d’aliances entre diferents centres educatius i institucions d’excel·lència.