Breadcrumb

Events

null El Grup datencio al Dol Perinatal de Sant Pau rep una camera de lassociacio La Capsa dels Records

Events
24/03/2022
El Grup d’atenció al Dol Perinatal de Sant Pau rep una càmera de l’associació La Capsa dels Records

El Grup de Treball del Dol Perinatal de Sant Pau, ha rebut aquesta setmana la donació d’una càmera Instax Fujifilm, a través de l’associació La Capsa dels Records. Aquest gest forma part de la iniciativa per a la creació de records davant la pèrdua d’un fill/a. Gràcies a aquesta donació el Grup de Treball del Dol Perinatal posarà la càmera a disposició de les famílies que ho desitgin. 

Grup de Treball del Dol Perinatal, coordinat per Infermeria de Sant Pau, es va crear el 2019 per donar suport i acompanyament a les famílies que passen per aquesta difícil experiència.

Es tracta d’un grup transversal  format per professionals que donen atenció en qualsevol moment a la família des de diferents punts d’assistencials de l’Hospital: d'atenció primària CCEE, quiròfan, Sala de Parts, Unitat d’hospitalització maternoinfantil i Nounats. Al voltant de 30 persones entre infermeres, llevadores, TCAI, neonatòlogues, obstetres, psicòlogues i psiquiatres que es reuneixen, un cop al mes,  per coordinar informació, recursos, materials, formació...  i treballar plegades per oferir unes cures continuades al  llarg de tot el procés i fer aquest acompanyament físic i emocional de les famílies afectades durant el procés de dol, cadascú des de la seva disciplina.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat