Breadcrumb

Events

null El Dr Juan Fortea reconegut amb el Premi de Leon en Neuroimatge

Events
02/08/2021
El Dr. Juan Fortea, reconegut amb el Premi de León en Neuroimatge

El Dr. Juan Fortea, membre del Grup de neurobiologia de les demències de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau - IIB Sant Pau i cap de la Unitat Alzheimer-Down del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ha estat guardonat amb el Premi de León al científic sènior en Neuroimatge en la Conferència Internacional de l’Alzheimer’s Association que s’ha celebrat del 26 al 30 de juliol de 2021 a Denver (US) i online.

L’Alzheimer’s Association International Conference és el congrés internacional més important dedicat a la recerca en demències. Cada any, aquest congrés reuneix als principals científics de recerca bàsica i clínica així com a la comunitat d’atenció sanitària i a joves investigadors per compartir la seva recerca i els avenços científics en el diagnòstic i el tractament de la malaltia d’Alzheimer.

Els Premis de León en Neuroimatge reconeixen a investigadors sèniors i a científics joves que hagin publicat, d’acord amb un jurat, el millor article científic en una revista amb revisió per parells en el camp de la neuroimatge d’un procés neurodegeneratiu.

A banda del Dr. Fortea, que ha estat reconegut amb el premi a investigador sènior, aquest 2021 també han estat guardonats el Dr. Michael Ewers, de la Ludwig-Maximilian University Munich a Alemanya (premi investigador sènior), la Dra. Joana B. Pereira, del Karolinska Institute a Suècia (investigadora jove) i la Dra. Arianna Sala de la University of Liège a Bèlgica (investigadora jove).

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat