Breadcrumb

Events

null El Dr Fortea guanya el premi Font amb un article sobre l Alzheimer en adults amb sindrome de Down

Events
13/12/2021
El Dr. Fortea guanya el premi Font amb un article sobre l'Alzheimer en adults amb síndrome de Down

Al premi s'han presentat un total de 138 articles de 28 províncies i 31 especialitats. L'article guanyador, ‘‘Clinical and biomarker changes of Alzheimer’s disease in adults with Down syndrome: a cross-sectional study’, va ser publicat en la revista Lancet.

En paraules del mateix Fortea, el propòsit del seu article és “estudiar la història natural de l'Alzheimer en adults amb síndrome de Down per a identificar en quines edats es produeixen els canvis, i així saber quan intervenir per a prevenir o retardar l'inici de la malaltia”.

Aquests premis, que cada any concedeix la Fundació Mutual Médica, es divideixen en quatre categories per a reconèixer la labor de metges, residents i estudiants en l'impuls de noves vies de recerca entorn del desenvolupament de teràpies innovadores, eines diagnòstiques o la cura i tractament de malalties.

Així, durant les tres dècades d'existència d'aquests guardons, Mutual Médica ha secundat més de 70 recerques en nombroses àrees entre les quals destaquen cardiologia, pediatria, cirurgia ortopèdica i traumatologia, dermatologia i oncologia; donant suport al treball d'equips de recerca de 38 hospitals de 9 comunitats autònomes per valor de mig milió d'euros.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat