Breadcrumb

Events

null El Dr Eduardo Mª Targarona participa en el 45e Congres de la Societat Europea dHernia

Events
04/05/2023
El Dr. Eduardo Mª Targarona participa en el 45è Congrés de la Societat Europea d’Hèrnia

Avui divendres a les 17 h de la tarda, el Dr. Eduardo Mª Targarona, director de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal i Hematològica de Sant Pau, ofereix una conferència en el 45 Congrés Anual Internacional de la European Hernia Society (EHS, Societat Europea d’Hèrnia). Amb el títol  “What does it mean to be an (academic) endoscopic surgeon?” (“Què vol dir ser cirurgià endoscòpic (acadèmic)?”) s’exposarà durant les sessions del British Journal of Surgery (BJS).  

El lema de la present edició del Congrés de l’EHS és “Els nous reptes per a la segona meitat del segle XIX”, i inclou temes que van des de les tècniques seminals fins a la cirurgia robòtica, la formació, la transversalitat amb altres especialitats, la prevenció, “l’expansió” de l’anatomia i l’optimització del pacient, entre altres. 

La trobada reuneix experts, cirurgians i indústria relacionats amb qualsevol vessant de l’atenció quirúrgica del pacient amb hèrnia i acull presentacions científiques d’alt nivell per a compartir coneixements amb oportunitats de networking. El programa científic inclou conferències magistrals, sessions d’articles gratuïts, pòsters i actes relacionats amb la indústria del sector.