Breadcrumb

Events

null El Dr Eduardo M Targarona director del nou manual de lAssociacio Espanyola de Cirurgians AEC

Events
16/03/2022
El Dr. Eduardo Mª Targarona, director del nou manual de l’Associació Espanyola de Cirurgians (AEC)

El Dr. Eduardo Mª Targarona, director de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal y Hematològica de Sant Pau ha estat un dels sis directors de la tercera edició del manual de l’Associació Espanyola de Cirurgians (AEC), publicada recentment en paper i en versió digital.  

Aquest manual és el referent bàsic en la biblioteca de qualsevol cirurgià i és una obra coral desenvolupada per més de 300 membres de l’AEC. El seu objectiu és que el cirurgià expert i novell o l’estudiant trobin un resum concret d’allò que ja saben o que els interessa saber, però que no és un tema de la seva àrea específica. La nova edició resumeix els principis fonamentals de la cirurgia general i de l’aparell digestiu, seguint l’esperit del projecte inicial d’elaborar un compendi actualitzat d’idees i conceptes de la mà d’un grup d’experts en aquests temes. 


L’índex inclou un total de 24 seccions, 8 de les quals són completament noves. D’elles, cinc cobreixen temes generals i de fisiopatologia, una altra aprofundeix en els tumors mesenquimals i sarcomes i les dues seccions finals aborden la gestió clínica i la cirurgia major i altres temes complementaris de la pràctica clínica, com la recerca, la formació, les xarxes socials o l’ètica, respectivament.   

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat