Events

null Dia Mundial de lesclerodermia

Events
28/06/2021
Dia Mundial de l’esclerodèrmia

Sant Pau és centre de referència d’aquesta malaltia, com a centre XUEC en malalties autoimmunes sistèmiques (on està inclosa l'esclerosi sistèmica).  Les XUEC són d’Unitats d’Expertesa Clínica en malalties minoritàries que neixen amb l’objectiu de col·laborar i compartir coneixement entre elles. Les XUEC es coordinen amb els nivells assistencials de salut i de l’àmbit social més propers al domicili de la persona afectada, per tal de donar un servei més personalitzat i eficient.

L’Hospital compta també amb una de les bases de dades de seguiment de malalts d’esclerodèrmia més importants de l’Estat.

El maneig d’aquesta malaltia i les seves complicacions ha millorat molt en els últims anys sobretot des del punt de vista sanitari, amb professionals experts que treballen de manera coordinada, eines complementàries d’avantguarda i desenvolupament de àrea terapèutica efectiva en algunes de les afectacions de la malaltia. Aquest fet s’evidencia amb un diagnòstic precoç i una millora de la qualitat de vida i de la supervivència.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat