Breadcrumb

Events

null Curs teoric practic sobre el Maneig dels trastorns de lhemostasia associats al sagnat massiu

Events
27/03/2023
Curs teòric-pràctic sobre el "Maneig dels trastorns de l'hemostàsia associats al sagnat massiu"

Els pròxims 20 i 21 d'abril, el Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb la col·laboració de la Unitat d’Hemostàsia i el Banc de sang, organitza un curs multidisciplinari en un format teòric-pràctic sobre el "Maneig dels trastorns de l'hemostàsia associats al sagnat massiu" a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona de Sant Pau.

Aquest curs, dirigit a metges i personal d'infermeria, pretén donar a conèixer entre els professionals sanitaris les últimes novetats sobre els trastorns de l'hemostàsia associats al sagnat massiu, els nous sistemes de monitoratge, així com les principals estratègies terapèutiques a l'hora de corregir les causes del sagnat.

La formació, que es pot seguir presencialment i en línia, celebra la seva cinquena edició amb diferents escenaris de simulació com a principal novetat. L'objectiu del curs és continuar donant resposta a la gran demanda de formació que hi ha en aquest camp per part de diferents professionals tant de l’Hospital de Sant Pau com d'altres centres de la resta de l’Estat.

Pots consultar aquí  el programa del curs.