Breadcrumb

Events

null Curs dIntervencionisme Estructural dirigit pel Dr Dabit Arzamendi

Events
31/03/2022
Curs d’Intervencionisme Estructural dirigit pel Dr. Dabit Arzamendi

Aquesta setmana té lloc la segona edició del Curs d’Intervencionisme Estructural (CSC), organitzat per la Fundació Inter hospitalària per a la Investigació Cardiovascular (FIC) i dirigit pel Dr. Dabit Arzamendi, metge adjunt de la Unitat d’Hemodinàmica del Servei de Cardiologia de Sant Pau. La formació, acreditada amb 7,8 crèdits pel Comitè d’Acreditació de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), acaba avui divendres 1 d’abril.  

Actualment, CSC és el curs de referència en intervencionisme estructural a nivell nacional, tant per a professionals metges com d’infermeria, ja que hi assisteixen els experts internacionals més reconeguts en aquest àmbit i, a més de fer una complerta posada al dia sobre les darreres tècniques, també inclou una vessant pràctica molt potent amb casos en viu, tallers i simuladors.

S’han impartit dos programes simultanis per a professionals metges i per a professionals infermers, respectivament. El programa per a professionals metges ha inclòs casos en viu i sessions sobre les principals tècniques en intervencionisme estructural. I el programa per a professionals d’infermeria ha inclòs un taller d’imatge, diversos simultanis sobre muntatge de dispositius i imatge i un concurs de casos clínics. 

Durant els dos dies els assistents han tingut accés a simuladors per a entrenament en tancament d’apèndix auricular, reparació mitral i tricúspide, accés transseptal i substitució mitral.

El curs ha comptat amb la col·laboració de l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Álvaro Cunqueiro, l’Hospital Clínico San Carlos, l’Hospital Clínic i el Complejo Asistencial Universitario de Salamanca. 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat