Breadcrumb

Events

null Curs d’Actualització en teràpies avançades per a Trastorns del Moviment

Events
26/12/2022
Curs d’Actualització en teràpies avançades per a Trastorns del Moviment

L’Hospital de Sant Pau celebra els 25 anys de Cirurgia Funcional en Trastorns del Moviment organitzant el Curs d’Actualització en teràpies avançades per a Trastorns del Moviment els propers 19 i 20 gener de 2023 a les Sales 3 i 4 del Recinte Modernista de Sant Pau. L’objectiu és donar a conèixer en profunditat la Neurocirurgia Funcional en aquest àmbit i els darrers avenços tecnològics de la mà de la Unitat Multidisciplinària de Trastorns del Moviment de Sant Pau. Hi haurà una part teòrica i una part pràctica amb retransmissió de cirurgia en directe. Podeu inscriure-us i consultar el programa aquí. Us hi esperem!

 

 

El curs està pensat i dissenyat per a neuròlegs interessats en avaluar potencials candidats per a DBS i conèixer els actuals avenços tecnològics de la teràpia, té un format presencial i està organitzat per l’Hospital de Sant Pau, Sant Pau Docent i Medtronic i compta amb l’Aval Docent de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN). 

En la part teòrica s’explicaran els conceptes fonamentals i en la part pràctica hi haurà cirurgia en directe des del quiròfan de l’Hospital de Sant Pau que es retransmetrà via streaming, concretament d’una intervenció d’estimulació cerebral profunda del nucli subtalàmic en la malaltia de Parkinson.