Events

null CSC Dra. Juanes

Events
09/11/2022
Sant Pau, a la Jornada Salut amb perspectiva de gènere del CSC

Aquesta tarda l’Hospital ha participat en la xerrada “Salut amb perspectiva de gènere” que han organitzat el Consorci de Salut de Catalunya (CSC) i Organon. Concretament, la Dra. Ana Juanes Borrego, farmacèutica adjunta del Servei de Farmàcia de Sant Pau i membre de la Comissió de Salut i Gènere de l’Hospital, ha participat en el debat sobre els reptes actuals i de futur en aquest àmbit juntament amb altres experts i ha exposat quina és la visió i estratègia del nostre centre.

Els altres experts que han intercanviat punts de vista i experiències amb la Dra. Ana Juanes Borrego, han estat: Carme Valls, metgessa especialitzada en endocrinologia i medicina amb perspectiva de gènere; Lucía Artazcoz, directora de l’Observatori de la Salut Pública de l’Agència de Salut Pública de Barcelona; Diego Palao, director de Salut Mental del Parc Taulí de Sabadell i professor titular de la UAB; i José Augusto Navarro, director general del CSC i president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia.   

L’acte ha estat conduït per la periodista Milagros Pérez de Oliva i hi ha intervingut Montserrat Gea, directora de la Direcció General de Professionals de la Salut del Departament de Salut; Manel Ferré, president del CSC; Manuel Anxo, director executiu de Relacions Institucionals, Accés al Mercat i Comunicació d’Organon; i Montserrat Pineda, secretària de Feminismes del Departament d’Igualtat i Feminismes.