Events

null Cicatrius

Events
18/04/2023
L'exposició fotogràfica "El valor de les cicatrius" arriba a Sant Pau

Durant la jornada d’ahir, es va inaugurar a l'Hospital de Sant Pau "El valor de les cicatrius", una exposició fotogràfica que presenta en imatges les històries de 22 persones sotmeses a trasplantaments de fetge. L'objectiu consisteix a normalitzar i donar valor a les cicatrius, com un signe de fortalesa i de vivència personal.

La iniciativa, que ha estat posada en marxa per la Federación Nacional de Enfermos y Trasplantados Hepáticos (FNETH) i l'Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC), busca ajudar les persones a reconciliar-se amb el seu trasplantament i fomentar la donació d'òrgans entre la població.

Aprofitant la creació d'aquesta exposició fotogràfica i en col·laboració amb l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), s'ha posat en marxa una exposició itinerant per diferents centres hospitalaris de Catalunya per a donar a conèixer diferents vivències personals, tant de persones receptores com de donants de fetge. L'exposició estarà disponible al vestíbul de l'Hospital de Sant Pau fins al pròxim 26 d'abril.

La inauguració ha comptat amb la participació de la Dra. Xènia Acebes, directora assistencial de l'Hospital de Sant Pau, el Dr. Jaume Tort, director de l'Organització Catalana de Trasplantaments del Servei Català de Salut, així com en Josep Maria Martínez i la Montserrat Collado, president i vicepresidenta respectivament de l'AMTHC.