Breadcrumb

Events

null 5 de maig Dia Mundial dHigiene de mans a Sant Pau

Events
04/05/2023
5 de maig – Dia Mundial d’Higiene de mans a Sant Pau

Saps què passa cada dia per les teves mans? El 90% de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària es transmeten directament o indirecta a través de les mans. Des de l’Hospital de Sant Pau ho hem volgut mostrar de la manera més visual possible. Descobreix en aquest vídeo quantes coses podrien passar sobre una mà en tan sols 6 hores.

Amb la finalitat de conscienciar sobre la importància d’un bon rentat de mans, la OMS celebra el 5 de maig el Dia Mundial d’Higiene de Mans, una jornada que es presenta sota el lema ‘Salva vides. Renta’t les mans’.

Les dades demostren que les nostres mans son un important focus de transmissió d’infeccions. I la manera d’evitar-ho és força senzilla: una bona higiene realitzada de la forma correcta. Una pràctica que agafa més protagonisme encara dins l’àmbit sanitari, on un contagi o una infecció poden tenir greus conseqüències. Per això, en el Dia Mundial d’Higiene de Mans, un dels objectius principals és enviar un missatge molt clar: no abaixem la guàrdia.