Publicador de continguts

null Escorsell Manosa Maria Angels

Dra. Maria Àngels Escorsell
Dra. Maria Àngels Escorsell Mañosa
Directora de Servei
  • Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1982-1988), especialista MIR en Aparell Digestiu a l’Hospital Clínic de Barcelona (1989-1992), Premi Extraordinari de Doctorat per la UB el 2000. Màster en Maneig del Malalt Crític i Emergències assolit el 2013.
  • La seva trajectòria professional comença a l’Hospital Clínic de Barcelona en acabar la formació MIR i en entitats de recerca com la Fundació Privada Clínic per a la Recerca Biomèdica i l’Institut d’Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer (IDIBAPS). De 2011 a 2019 va ser especialista del Servei d’Hepatologia de l’Hospital Clínic, on va arribar a consultora sènior el 2015. El gener de 2020 s’incorpora a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau com a directora del Servei de Patologia Digestiva.
  • Professora associada de la UB des de 2016 i fins a la seva incorporació a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
  • Actualment és presidenta de la Societat Catalana de Digestologia. També és membre de l’European Association for the Study of the Liver i de la Society for Critical Care Medicine.  Ha estat membre de la Junta Directiva del Col·legi de Metges de Barcelona de 2014 a 2021 i és presidenta de l’Associació de Metgesses de Catalunya des de la seva creació, l'any 2019.
  • Ha publicat més de 60 articles originals amb un índex de citacions de 7.291. Ha estat investigadora principal de sis projectes, tres dels quals finançats per l’Instituto de Salud Carlos III.
  • Les seves principals àrees d’interès assistencial i de recerca són les complicacions  greus de l’hepatopatia crònica, incloent-hi l’hemorràgia digestiva i les infeccions, i la insuficiència hepàtica aguda greu i, en l’àmbit de gestió, la conciliació de la vida professional i personal i l’equitat dins de la pràctica mèdica.

HOSSPAU Menu

Contacte Pat.Digestiva

Contacte
Contacte

Telèfon: 93 556 59 20
Fax: 93 556 56 08
Correu electrònic: Patologia_Digestiva@santpau.cat