Vés enrere

mic-Prim Bosch Nuria

Dra. Núria Prim Bosch
Dra. Núria Prim Bosch
Adjunta de guàrdia

Llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) (1997) i doctora en Biologia per la UB (2002). Tesi doctoral realitzada en el grup Enzims Microbians de el Departament de Microbiologia de la Facultat de Biologia (UB) i dirigida per la Dra. Pilar Diaz Lucea. Personal docent i investigador del Departament de Microbiologia (UB), primer com a professora associada (1999-2000) i posteriorment com a ajudant LRU (2000-2005).

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida (2000) i Metge Especialista en Microbiologia i Parasitologia, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (2012). Un cop finalitzada l'especialitat mèdica, va rebre la beca post-MIR de la Molt Il·lustre Administració.

La seva trajectòria investigadora queda reflectida en les seves publicacions científiques i en les nombroses comunicacions a congressos. Part de la seva activitat docent, es reflecteix en els seus textos docents i en la tutorització de diversos treballs de final de màster.

La seva vida professional, sempre lligada a l'ampli món de la microbiologia, va fer un gir important al completar la seva formació via MIR. Va treballar com a microbiòloga clínica a CatLab i va tornar posteriorment a l'Hospital de la Santa Creu l’any 2015, on continua vinculada en l'actualitat, i ja des de la finalització de la residència, com a metge de guàrdies al Servei de Microbiologia.

Des del 2016 és microbiòloga clínica al Laboratori de Referència de Catalunya, que és el laboratori del Parc de Salut Mar. Membre de l'Equip PROA a l'Hospital del Mar, on participa també en diversos grups clínics: el grup d'infecció osteoarticular i els grups de PROA específics en la unitat de crítics quirúrgics i en cirurgia.

 


Contacte
Ubicació

Bloc B

Planta -2

 

Contacte

 

Telèfon: 93 5537380

Fax: 93 5537287

Correu electrònic: microbiologia@santpau.cat