Visualització del contingut web Visualització del contingut web

 

HOSSPAU Menu Horizontal HOSSPAU Menu Horizontal

Presentació

El Servei mancomunat de Cirurgia Plàstica Sant Pau – Hospital del Mar, amb el suport de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, organitza el proper 7 de març la 4a edició de la Jornada “Entre Nosaltres” presencial i online al Recinte Modernista de Sant Pau. L’objectiu d’aquesta jornada, composta de dues xerrades destinades a pacients i professionals, és actualitzar els coneixements sobre el tractament del limfedema i exposar una nova tècnica quirúrgica que prevé en un 80% dels casos el limfedema en el mateix moment del buidatge ganglionar. 


La primera sessió està dirigida principalment a  pacients, fisioterapeutes, metges rehabilitadors, infermeres especialitzades i tots els professionals que es dediquen al tractament del limfedema. Té com a objectiu clarificar els dubtes i expectatives del tractament d’aquesta malaltia i orientar als professionals en les millors tècniques per combatre-la.


En la segona sessió,  en la que participaran els líders internacionals de la cirurgia del limfedema, se centraran en un nou enfocament profilàctic per abordar-lo que consisteix en reparar el sistema limfàtic, malmès pel buidatge ganglionar, en el mateix moment de la cirurgia, evitant així l’aparició del limfedema. Aquesta estarà dirigida principalment a professionals del tractament del limfedema.


Les dues sessions tindran un aforament limitat per mantenir les mesures de seguretat contra la Covid 19, i caldrà inscriure's prèviament (enllaç). Una vegada realitzada i confirmada la inscripció, per accedir presencialment a aquestes sessions s'haurà d'adquirir l'entrada al Recinte per aquest Diumenge Solidari. Qui no pugui assistir presencialment podrà seguir les sessions en format online (cal inscripció). 

 

HOSSPAU Menu HOSSPAU Menu

+
Inscripció a les sessions