NOTÍCIES

NOTÍCIES
 • Participacio de la Dra Llurba en el I Congrso Internacional de técnicas y cortes ecográficos en Medicina Fetal
  27/05/2019

  Participacio de la Dra Llurba en el I Congrso Internacional de técnicas y cortes ecográficos en Medicina Fetal

  El congrés tindrà lloc del 30 de setembre a l'1 d'octubre de 2019 a Lima (Perú)
 • Ja ha nascut a Sant Pau el primer nadó de la cohort BISC
  08/04/2019

  Ja ha nascut a Sant Pau el primer nadó de la cohort BISC

  Ha nascut el primer nadó de la cohort BISC. En Leo va néixer el passat dia 4 d’abril a les 3 hores a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Tant la seva mare, la Sara, com en Leo estan molt bé. A partir d’ara es farà un seguiment a en Leo per veure com es va fent gran i com és el seu desenvolupament neurològic i es correlacionarà aquest desenvolupament a l’exposició que va rebre mentre estava dins de l’úter matern. L’estudi BISC és el primer estudi per avaluar l’efecte de la contaminació sobre les mares i els seus fills.
 • Estar menys estona al sofà redueix el greix en els nadons de dones embarassades obeses
  26/03/2019

  Estar menys estona al sofà redueix el greix en els nadons de dones embarassades obeses

  L’estudi DALI (Vitamin D and Lifestyle Intervention for Gestational Diabetes Prevention) és un projecte finançat pel Programa FP7 de la Unió Europea i localment pel CAIBER que va abordar en dos assaigs clínics en 9 països europeus diferents estratègies de prevenció de la diabetis gestacional. L’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB Sant Pau) és l’únic centre espanyol representat en aquest estudi que van dur a terme els Serveis d'Endocrinologia i Ginecologia i Obstetrícia amb la col·laboració necessària dels Serveis de Pediatria i Bioquímica i els centres d’Atenció Primària. L’estudi està liderat localment per la Dra. Rosa Corcoy del Grup de recerca d’Endocrinologia, Diabetis i Nutrició de l’IIB Sant Pau, directora de la Unitat de Diabetis de l’Hospital i investigadora principal del grup CB06/01/0009 del CIBER-BBN.
 • El Dr. Porta escollit nou president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia
  04/12/2018

  El Dr. Porta escollit nou president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia

  El passat 8 de novembre, el Dr. Oriol Porta Roda, cap clínic de Ginecologia, del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau va ser escollit nou president de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia. El mandat té una durada de 3 anys.
 • 1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmosfèrica i gestació
  05/11/2018

  1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmosfèrica i gestació

  Avui, 6 de novembre, s’ha presentat el projecte BiSC (Barcelona Life Study Cohort), un dels estudis més complets realitzats fins la data per entendre com afecta la contaminació atmosfèrica a la salut dels bebès i al seu desenvolupament cerebral fins i tot des d’abans del naixement. BiSC es portarà a terme a la ciutat de Barcelona sota la coordinació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), un centre impulsat per la Fundació Bancària ”la Caixa”, en col•laboració amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el centre BCNatal (Hospitals Sant Joan de Déu, Hospital Clínic i Universitat de Barcelona). El projecte BiSC avaluarà el paper de la placenta front als contaminants de l’aire i el desenvolupament del cervell de nens i nenes abans i després del part.
 • Programa Cuida’t: consells pràctics durant els tractaments
  03/10/2018

  Programa Cuida’t: consells pràctics durant els tractaments

  Segona xerrada del Programa Cuida’t. De la ma de ginecòlegs i amb el testimoni de dones que han estat mares després d’un tractament de fertilitat, She Oak en col•laboració amb l’Hospital de Sant Pau i la Fundació Puigvert ofereixen en aquesta segona xerrada “consells pràctics durant els tractaments”. La cita és el proper 17 d’octubre a les 19 hores a les sales polivalents de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Assistència al part en presentació podàlica a l'Hospital de Sant Pau
  12/02/2018

  Assistència al part en presentació podàlica a l'Hospital de Sant Pau

  L' Hospital de Sant Pau ofereix totes les opcions amb base científica per oferir una atenció òptima a aquest tipus de parts. Els resultats, riscos i beneficis de cadascuna de les opcions estan condicionats per factors específics que depenen tant de la mare com del nadó. Cada cas és valorat de forma individualitzada, s'informa de les opcions més adecuades, s'escola a la mare i pare i es prnen decisions compartides.
 • Recomanacions de seguretat en pacients tractades amb ESMYA (R)
  12/02/2018

  Recomanacions de seguretat en pacients tractades amb ESMYA (R)

  Amb data 9 de febrer de 2018, l'Agència Europea del Medicament ha emès unes recomanacions de seguretat sobre l'ús d'Acetat d'Ulipristal (ESMYA) arràn de 4 casos de pacients que van sofrir danys hepàtics. Posteriorment, l'Agència Espanyola del Medicament tambè ha emès les mateixes recomanacions.
 • Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau
  15/01/2018

  Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau, en col.laborció amb el Servei de Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor, han programat les sessions informatives de 2018 sobre l'assistència al part.
 • L'equip de ecografia del Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora en una publicació internacional sobre els tumors ovàrics d'orígen mucinós
  31/05/2017

  L'equip de ecografia del Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora en una publicació internacional sobre els tumors ovàrics d'orígen mucinós

  La Dra Rams, Dra Peró i Dr Parra, de la Secció d'Ecografía del Servei de Ginecología i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau han col.laborat en la publicació titulada "Clinical and Ultrasound features of benign. borderline and malignant invasive mucinous ovarian tumours".
  El treball s'ha publicat en el numero 3 de 2017 de la prestigiosa revista "European Journal of Gynaecological Oncology".
  Els resultats de l'estudi permeten una millor interpretació de les característiques clíniques i ecogràfiques d'aquest tipus de tumors.
S'estan mostrant 71 - 80 de 87 resultats.

Banner acceso web Dona SantPau

 

HOSSPAU Menu

Actualitat

Contacte Gine

Ubicació i contacte
Urgències Obstètriques

Entrada Sant Quintí, 87

Hospitalització

Bloc D - Planta 2

Sala de parts

Planta - 1

Consultes Externes

Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5

Secretaria

Bloc A - Planta 5

Telèfon

93 553 70 41

Fax.

93 553 70 57

ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05