Ruta de navegació

EQUIPDIRECTIU

Equip directiu

Publicador de continguts

Publicador de continguts

Publicador de continguts

null ed-Anna Rubio

Anna Rubio Carbó
Responsable del Campus d'Aprenentatge

Llicenciada en Pedagogia i en Comunicació Audiovisual, ha treballat des de 1996 en la direcció, producció i gestió de projectes d’aprenentatge digital per al desenvolupament del talent a les organitzacions.

Amb un bagatge professional vinculat a la tecnologia educativa des de múltiples vessants, va iniciar la seva carrera com a investigadora al Laboratori de Mitjans Interactius de la Universitat de Barcelona, moment en què va començar la tesi doctoral (mai acabada), i va participar en múltiples projectes europeus d’investigació i en diversos congressos de l’àmbit EdTech.

Ha estat coordinadora de continguts educatius al món editorial a Planeta Actimedia etapa en la qual va conceptualitzar i produir els mòduls educatius de les enciclopèdies multimèdia.

Ha estat cap de producció i directora d’Innovació a l’IL3-UB, i també consultora de formació tant en empresa com freelance, etapes en les quals va portar a terme projectes formatius d’envergadura, de producció de recursos digitals, i d’innovació metodològica i tecnològica

Ha estat adjunta al secretari general de Justícia i al secretari general d’Empresa i Treball. I ha estat també adjunta al director del Servei Català de la Salut durant l’època de la pandèmia, etapes que van promoure el desenvolupament de la necessària visió de xarxa per a la sostenibilitat del sistema i la visió global de les organitzacions a través de l’impuls de canvis estratègics i l’impacte global en els futur de les organitzacions.

Professora associada a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona des del 1997, ha impartit assignatures de l’àrea de tecnologia educativa tant als graus de Pedagogia, Formació del professorat i Comunicació Audiovisual, com al màster oficial en Ensenyament i Aprenentatge amb Tecnologies Digitals.

És coautora dels llibres La Universidad en la Nube (Transmedia s.XXI), Organizarse mejor (Graó), La Formació online (Graó) i Pedagogías emergentes (Octaedro).

Més informació