Ruta de navegació

Actualitat

null Torna el Moute per esclerosi multiple

Actualitat
27/04/2017
Torna el “Mou-te per l’esclerosi múltiple”

El proper 30 d’abril se celebra al Circuit de Barcelona – Catalunya la XVII edició del “Mou-te per l’esclerosi múltiple”.  Durant la jornada d’enguany es podrà participar en diferents carreres tant per adults com per infants. També hi haurà proves de patinatge, de ciclisme i durant tot el matí es podrà gaudir d’inflables, rocòdrom, zumba i diferents activitats lúdiques.

El "Mou-te per l'esclerosi múltiple" és una cursa solidària amb l'esclerosi múltiple amb 17 anys d'història. Inicialment va néixer amb el nom de Mulla't i Corre per l'esclerosi múltiple però el creixement de la cursa i la incorporació d'altres competicions ha suposat també un canvi de nom.

Està organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport tècnic del Club d'Atletisme Montornès i la Mitja Marató de Montornès a més del Circuit de Barcelona-Catalunya, la Federació Catalana d'Atletisme i el diari Sport. 

La cursa és solidària amb les 7.000 persones que pateixen la malaltia a Catalunya i l'import donatiu de la inscripció (12 euros adults i 6 euros nens) es destina íntegrament a un projecte relacionat amb l'esclerosi múltiple (EM). Enguany, els fons recaptats es dirigiran al programa FEM Feina, que fomenta la inserció laboral i l’apoderament de les persones amb esclerosi múltiple. 

L’objectiu del programa és proporcionar tots els recursos necessaris per a que les persones amb EM puguin prendre la decisió més adequada a les seves capacitats pel que fa a l’àmbit laboral, atès que gairebé la meitat deixa la feina tres anys després del diagnòstic. Aquesta situació es podria mitigar amb canvis com més flexibilitat laboral o adaptacions al lloc de treball.