Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau celebra un nou acte de reconeixement al voluntariat

Actualitat
22/12/2023
Sant Pau celebra un nou acte de reconeixement al voluntariat

Dimecres, 20 de desembre, la sala d’actes de l’Hospital va acollir, un any més, l’acte de reconeixement al voluntariat de Sant Pau, una jornada de reconeixement a totes les persones i entitats voluntàries vinculades a l’Hospital que pretén agrair la seva tasca diària de cara a garantir el bon funcionament del centre.

El seu paper és clau pel bon desenvolupament de diferents activitats assistencials de l’Hospital, així com d’acompanyament, informació i suport psicosocial pels pacients, humanitzant així la seva atenció i seguint un dels eixos vertebradors del pla estratègic Més Sant Pau: l’empatia.

L’acte de reconeixement d’ahir va ser inaugurat per la Dra. Xènia Acebes, directora assistencial de l’Hospital, així com per Maria Lacueva i Melinda Jiménez, directora infermera i cap de la Unitat de Treball Social i Programa de Voluntariat de Sant Pau respectivament.

Durant el seu transcurs, diferents responsables de les entitats vinculades al Programa de Voluntariat de Sant Pau van presentar les seves activitats dins el marc del Programa. A més, tots els voluntaris presents a l’acte van poder gaudir d’una divertida actuació d’Impro Show.

L’acte de reconeixement va finalitzar amb una copa de cava d’agraïment per acabar de desitjar unes bones festes a tots els presents.