Ruta de navegació

Actualitat

null Preceptorship pioner a l’Hospital de Sant Pau

Actualitat
19/06/2024
Preceptorship pioner a l’Hospital de Sant Pau

L’Hospital de Sant Pau, conjuntament amb el Campus d’Aprenentatge i en col·laboració amb el Grup Permanyer, ha estat l’escenari d’un programa pioner de preceptorship. Un programa coordinat per Dani Romero, infermer gestor de casos de càncer de mama de la Unitat de Patologia Mamària, en col·laboració amb tots els/les professionals d’Oncologia, Radioteràpia, Ginecologia i Unitat funcional de mama.

Set infermeres especialitzades en Oncologia procedents de Portugal han vingut a Sant Pau per rebre formació i compartir experiències de tot el procés de les pacients amb càncer de mama, des del diagnòstic, als tractaments, passant pel consell genètic, l’abordatge psicosocial i el seguiment de la patologia.

El programa, dissenyat per oferir una visió pràctica i avançada sobre la gestió del càncer de mama, ha permès a les participants adquirir coneixements especialitzats i compartir bones pràctiques amb els professionals de la nostra Unitat. Aquesta col·laboració no només contribueix a l'enriquiment professional de les infermeres, sinó que també ofereix una plataforma per al reconeixement i la visibilitat externa dels/les nostres experts/tes.

Els programes de preceptorship, com aquest, juguen un paper fonamental en el desenvolupament de competències avançades dins les Unitats funcionals de patologia mamària. A més, subratllen el compromís de l'Hospital de Sant Pau amb l'excel·lència en l'atenció al pacient i la formació continuada dels seus professionals.

Amb iniciatives com aquesta, les infermeres del procés es consoliden com a referents en el camp de l'Oncologia, oferint oportunitats úniques de formació i desenvolupament professional tant a nivell nacional com internacional.