Ruta de navegació

Actualitat

null La Unitat dImplants Coclears de lHospital de Sant Pau celebra mes de 30 anys amb lexposicio sobre el 25e aniversari dAICE

Actualitat
23/03/2023
La Unitat d’Implants Coclears de l’Hospital de Sant Pau celebra més de 30 anys amb l’exposició sobre el 25è aniversari d’AICE

Aquest matí, l'Hospital de Sant Pau ha sigut partícip de la presentació de l'exposició itinerant organitzada per la Federació d'Associacions Implantats Coclears d'Espanya (AICE) amb motiu del seu 25è aniversari. Joan Zamora i Teresa Amat, president i coordinadora de la Federació AICE respectivament, han sigut els encarregats de presentar l'exposició a tots els assistents.

Per la seva banda, el Dr. Cèsar Orús, cap clínic de la Secció d'Otologia i Otoneurologia, i director del Programa d'Implants Coclears de l'Hospital de Sant Pau, ha repassat els més de trenta anys des de la posada en marxa de la Unitat d'Implantats Coclears de l'Hospital. "Sant Pau és un centre pioner en la implantació coclear dins la sanitat pública catalana", ha afirmat el Dr. Orús.

A la inauguració hi ha assistit precisament tots els membres de la Unitat d'Implantats Coclears de l'Hospital de Sant Pau. L'exposició, ubicada des d'avui a la tercera planta del Bloc A de l'Hospital de Sant Pau, estarà disponible fins al 14 d'abril.