Actualitat

null COT

Actualitat
14/05/2024
El Dr. Isidre Gracia, nomenat nou director del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

El Dr. Isidre Gracia ha estat nomenat recentment director del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. El Dr. Gracia és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

El Dr. Gracia va fer la residència a l’Hospital de Sant Pau, al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1992-1996). Posteriorment, l’any 1997 s’hi va incorporar com a metge adjunt i el 2010 va ser-ne nomenat cap clínic. També és cap de la Unitat de Cirurgia Ortopèdica Oncològica del Servei de COT i coordinador de la Unitat Funcional de Tumors Mesenquimals de l’Hospital. 

És Professor Associat Mèdic de la Unitat Docent de Sant Pau a la Universitat Autònoma de Barcelona i representant nacional del European Ewing Consortium (Grup Quirúrgic). Ha estat president de GRETAL (Grup Espanyol de Tumors de l’Aparell Locomotor) depenent de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SECOT) entre el 2017-2019. També ha estat coordinador dels dos primers projectes multicèntrics en patologia ortopèdica oncològica a nivell nacional amb la participació de més de 10 hospitals nacionals entre els anys 2015-2019.

Ha fet més de 350 comunicacions nacionals i internacionals, és autor de 50 treballs en revistes clíniques (25 internacionals) i és autor 18 capítols de llibres. Ha impartit més de 70 ponències per invitació en cursos nacionals i internacionals i més de 120 lliçons en cursos formatius. També ha estat premiat per la European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology (EFORT).