Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau s acredita a les Xarxes Europees de Referencia (ERN) en malalties rares dhipotalem i d hipofisi

Actualitat
15/02/2022
Sant Pau s'acredita a les Xarxes Europees de Referència (ERN) en malalties rares d’hipotàlem i d’hipòfisi

El Grup de patologia complexa d’hipotàlem-hipofisiària en adults, liderat per la Dra. Susan Webb, ha rebut recentment l’acreditació de les Xarxes Europees de Referència (ERN) en malalties rares. Aquesta certificació europea assenyala a l’Hospital com a centre de referència i excel·lència europeu en el diagnòstic, tractament i maneig dels pacients afectats per aquestes patologies.

 

Sant Pau compta també amb acreditació ERN per Malalties neuromusculars rares en adults, sarcomes i altres tumors musculoesquelètics en adults, malalties glomerulars complexes en nens i adults i en malalties autoimmunes sistèmiques.

  

L’Hospital també forma part de les xarxes europees de referència en malalties rares o European Reference Networks (ERN en les seves sigles en anglès) participant en estudis científics i oferint tractament a pacients de tota Europa. Aquesta iniciativa de la Comissió Europea posa en contacte professionals i investigadors amb un alt grau d’especialització en determinades patologies rares, de baixa prevalença i malalties complexes i el seu objectiu final és discutir el diagnòstic i el millor tractament possible, contribuir en la recerca i oferir la màxima qualitat assistencial per a pacients amb malalties minoritàries de tota Europa. 

 

L’acreditació ERN exigeix als centres que formen part de la xarxa que serveixin com a punt de recerca i coneixement, que participin en els estudis científics, que ofereixin tractament als pacients de tots els estats membres i que disposin de les instal·lacions adequades per poder fer-ho. La xarxa treballa per tal de difondre els serveis i coneixements especialitzats dins de la Unió Europea. 

 

Els Serveis que participen en el Grup de patologia complexa d’hipotàlem-hipofisiària en adults són: Anatomia Patològica, Anestesiologia, Bioquímica, Diagnòstic per la Imatge, Endocrinologia, Genètica, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Física i Rehabilitació, Neurocirurgia, Oftalmologia, Oncologia Radioteràpica, Otorinolaringologia, Infermeria i el Servei d’Andrologia de la Fundació Puigvert.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat