Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau celebra l’acte de comiat de residents

Actualitat
24/04/2023
Sant Pau celebra l’acte de comiat de residents

Aquest matí, Sant Pau ha celebrat l’acte de comiat de residents d’enguany a la sala d’actes de l’Hospital. La celebració, que ha comptat amb la presència d’amics i familiars dels residents que aquest any han finalitzat la seva etapa de residència a Sant Pau, ha servit als assistents per escoltar l’experiència personal de diferents professionals sanitaris que havien completat la seva residència a l’Hospital.

 

El Dr. Adrià Comella, director de l’Hospital de Sant Pau, i la Dra. Gemma Carrera, cap d’estudis i coordinadora de Docència de l’Hospital de Sant Pau, han agraït la tasca i dedicació dels residents durant tots aquests anys. “Sant Pau sempre serà casa vostra” ha conclòs el Dr. Comella en la clausura de l’acte.

 

En finalitzar, els residents han rebut diplomes i diferents obsequis institucionals de la mà del Dr. Alfons Torrego, director mèdic de l’Hospital de Sant Pau, Eugènia Masip, directora infermera de l’Hospital de Sant Pau, i Maria Lacueva, adjunta de direcció infermera de l’Hospital de Sant Pau.