Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau analitza la transformacio digital en el context de lambit sanitari a Metas de Enfermeria

Actualitat
24/10/2022
Sant Pau analitza la transformació digital en el context de l’àmbit sanitari a Metas de Enfermería

La revista Metas de Enfermeria acaba de publicar en el seu darrer número una anàlisi de concepte: “La transformació digital en el context de l’àmbit sanitari”. L’autor és en Ruben González Iribarne, infermer de la sala E3 de Traumatologia de l’Hospital de Sant Pau, qui analitza el paper que haurien de tenir els professionals d’infermeria en aquest àmbit. Podeu accedir a l’article aquí.

L’objectiu de l’anàlisi de concepte del Ruben González és examinar el concepte de la transformació digital en l’àmbit sanitari mitjançant l’anàlisi de l’estat actual de la literatura científica. Això s’ha fet localitzant i recuperant articles de recerca a través de bases de dades com Medline, Scopus i Cinahl i també cercant literatura grisa emprant motors de recerca com Google i  DuckDuckGo. Un cop obtinguda la documentació, es va procedir a l’anàlisi conceptual.

Els resultats de l’anàlisi treball aclareixen el significat de transformació digital per ajudar els professionals a comprendre i abordar aquesta actuació en totes les seves dimensions i promoure que es faci una transformació digital, que no només s’obté digitalitzant, sinó creant una estratègia que afegeixi valor.

González Iribarne R. Análisis de concepto: la transformación digital en el contexto del ámbito sanitario. Metas Enferm oct 2022; 25(8):7-14. Doi: