Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau acull AGORA BRN 2022

Actualitat
23/10/2022
Sant Pau acull ÀGORA BRN 2022

Aquest proper dijous 27 d’octubre tindrà lloc la primera edició del congrés ÀGORA BRN 2022 Punt de Trobada de Projectes de Recerca en Salut Respiratòria. Serà a la Sala Actes de l’Hospital de Sant Pau (Planta 3, Bloc A) a partir de les 15.00 h i fins a les 19.30 h.  Organitzat per la Fundació Barcelona Respiratory Network (BRN), aquesta trobada vol ser un fòrum de discussió, d’intercanvi d’idees i projectes i de suport entre tots els interessats en la recerca de la salut respiratòria. Programa.

Els encarregats d’inaugurar ÀGORA BRN 2022 seran el Dr. Vicente Plaza, president de la Fundació BRN i director del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia; i el Dr. Jordi Surallés, director de l’Institut de Recerca Sant Pau. També hi serà present la Sra. Montserrat Llavayol, subdirectora general de Recerca i Innovació en Salut de la Generalitat de Catalunya, qui participarà en la conferència “Recerca en salut a Catalunya. Present i futur”. 

En aquesta primera edició, ÀGORA BRN 2022 donarà a conèixer la Fundació BRN i, particularment, la seva activitat investigadora i estimular i enfortir la xarxa de joves investigadors. Els assistents també podran saber quins són els projectes becats per la Fundació BRN i els nous projectes en fase de disseny que s’exposaran en la zona d’exhibició de pòsters, escoltar les ponències magistrals de l’investigador premiat per la seva trajectòria d’excel·lència (premi Recerca d’Or) o al representant institucional.