Vés enrere

rad-Carrasco de Fez P

Pablo Carrasco de Fez
Dr. Pablo Carrasco de Fez
Director de Servei

Llicenciat i doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València i especialista en Radiofísica Hospitalària. Ha exercit aquesta especialitat durant 27 anys: 7 anys a la Fundació Institut Valencià d’Oncologia i 20 anys a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Diploma de cap de Servei de Protecció Radiològica aplicat a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, atorgat pel Consejo de Seguridad Nuclear.

Ha participat en 12 projectes de recerca competitius finançats (2 com a investigador principal), en 5 projectes de recerca no finançats i en 7 assaigs clínics finançats per empreses. Acreditat com professor lector d'Universitat per AQU, és autor de 23 publicacions i 144 contribucions a congressos.

Ha estat president de la Societat Catalana de Física Mèdica de 2014 a 2018. Actualment, és el president del Comitè Científic de la Societat Espanyola de Física Mèdica i copresident del Comitè científic del congrés conjunt de les Societats Espanyoles de Física Mèdica i de Protecció Radiològica.

 


Ubicació i Contacte
Ubicació
Radiofísica i Radioprotecció
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
C. Sant Quintí, 89
BLOC F, planta -2
08041 Barcelona

 

Contacte

Correu electrònic: Radiofisica_Radioproteccio@santpau.cat
Telèfon: 93 553 77 43
Fax: 93 553 77 44