Ruta de navegació

Actualitat

null La Dra de Benito i el Dr Navarro escollits membres electes de COESANT

Actualitat
11/02/2020
La Dra. De Benito i el Dr. Navarro escollits membres electes de COESANT

La Dra. Natividad de Benito de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna de Sant Pau i el Dr. Ferran Navarro, director del Servei de Microbiologia, han estat escollits membres electes del Comitè Espanyol de l'Antibiograma (COESANT). Tots dos són també  ponents de la 1a jornada del Comitè Espanyol de l'Antibiograma que tindrà lloc el proper 6 de març a Madrid.

La Societat Espanyola de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica (SEIMC), seguint les recomanacions de l'European Committee on Antimicrobial Susceptibility Testing (EUCAST), va crear el 2012 el Comitè Espanyol de l'Antibiograma (COESANT).

L'objectiu del COESANT és optimitzar l'estudi de la sensibilitat antimicrobiana en la pràctica clínica, seguint els criteris de l'EUCAST, i així millorar el tractament de les infeccions. Per a això, promou la utilització d'aquests criteris en els laboratoris de Microbiologia i col·labora amb l’EUCAST en el desenvolupament de futures normatives. Entre d'altres, aquest comitè organitza activitats de formació sobre l'aplicació dels punts de tall de EUCAST i promou  la realització d'estudis de sensibilitat i de l'ús racional dels antimicrobians. COESANT està format per un equip multidisciplinari en el qual s'inclouen representants de microbiologia clínica, malalties infeccioses, veterinària i d'institucions oficials com l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS).

 

CoEsAnt 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat