Publicador de continguts

null go-Alvaro Mercadal B

Dra. Beatriz Álvaro Mercadal
Adjunta

 

  • Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, Hospital Clínic (2006).
  • Especialista en Ginecologia i Obstetrícia (2012) i Doctora en Medicina per la Universitat Lliure de Brussel·les (ULB, Bèlgica) amb la Tesi Doctoral “Genetic factors involved in the development of premature ovarian insufficiency” en 2015, després d'haver realitzat 3 anys de recerca en el Laboratori de recerca en Reproducció Humana del Hopital Erasme (ULB), gràcies a una beca de la “Fondation Erasme pour la Recherche Médicale”.
  • Va ser metge adjunt al Servei de Medicina Reproductiva de l'Hospital Universitari Dexeus entre 2015 i 2019, on va desenvolupar una activitat assistencial, formativa i científica. Implicada en projectes de recerca sobre l'efecte de les variants genètiques en l'estimulació ovàrica, en el desenvolupament d'una unitat multidisciplinària de la Síndrome d'Ovari Poliquístic i Professora del Màster de Reproducció Humana de la UAB-Dexeus, també va ser membre del Comitè d'Ètica Assistencial de l'Hospital Universitari Dexeus-Quirón.
  • Actualment és metgessa adjunta del Servei de Ginecologia i Obstetrícia i Reproducció Humana de la Fundació Puigvert i Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
  • Les seves principals àrees d'interès i coneixement dins de la Reproducció Humana i l'Endocrinologia Ginecològica són la insuficiència ovàrica precoç i les seves causes genètiques, l'hormona antimuleriana (AMH), la Síndrome de Turner i la Síndrome d'Ovari Poliquístico.
  • Participa com a professora en el Màster d'Andrologia Clínica de la Universitat de VIC i Fundació Puigvert, així com en el Màster de Medicina Reproductiva Humana de la UAB.
  • Participa en congressos internacionals relacionats amb la reproducció humana i les tècniques de reproducció assistida.
  • És membre actiu de la European Society for Human Reproduction and Embriology (ESHRE) i de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF)

Publicacions