Vés enrere

dirinf-Armora M

Míriam Armora
Cap d’Infermeria Procés d’Atenció Quirúrgica

Doctora en Metodologia de la Recerca Biomèdica i Salud Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Infermera amb 20 anys d'experiència en l'àmbit quirúrgic, ha treballat com a gestora de recursos materials al quiròfan i avui dia és infermera supervisora de l’Àrea Quirúrgica Perifèrica de Sant Pau, i anteriorment, infermera supervisora del torn nit de l'Hospital (2019 al 2021). 

Té el Màster oficial en Lideratge i Gestió en Serveis d'Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB) (2013/2015), Màster en Administració i Gestió en Cures d'Infermeria per la UAB (2007/2009), Màster en Infermeria d'Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor (2010) per la UB, Postgrau en Infermeria Intensiva (2005) i  Postgrau en Infermeria Quirúrgica (2003) per la UAB.

És docent del Màster en Infermeria Perioperatòria (EUI-Sant Pau) i del Màster en Infermeria aplicada a l’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del dolor (ESI-Mar). Membre del Grup de Treball de Cirurgia Major Ambulatòria del Col·legi Oficial Infermeres i Infermers de Barcelona i Membre de la Junta Catalana de l’Associació d’Infermeres d’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor.