Butlletí de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
butlleti
Sant Pau intervé l’esquizofrènia amb estimulació cerebral profunda per primer cop en el món, amb èxit

Aquesta intervenció pionera és fruit del treball del grup de recerca de Psiquiatria de Sant Pau i del suport de les beques FIS de l’Institut Carlos III al projecte coordinat “Estimulació cerebral profunda en el tractament de l’esquizofrènia refractària: Estudi pilot aleatoritzat, controlat i creuat” amb el grup FIDMAG.

Sant Pau tracta per primer cop una pacient psiquiàtrica amb Esquizofrènia amb la tècnica de l’estimulació cerebral profunda (ECP). La pacient té una remissió sostinguda de la simptomatologia positiva de l’esquizofrènia (deliris) des que es va sotmetre a la intervenció.

sant pau als mitjans
Recull de premsa sobre la primera intervenció de l’esquizofrènia amb èxit amb estimulació cerebral profunda a Sant Pau.
Sant Pau ARA

Comunicació corporativa i relacions ciutadanes

Tel. 93 553 78 30

comunicacio@santpau.cat

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

www.santpau.cat

 

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les seves dades de caràcter personal s’integraran en el fitxer anomenat COMUNICACIÓ  titularitat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau (FGSHSCSP), amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, els destinataris de la informació, és el personal del departament de Comunicació i Imatge de la FGS encarregat d’atendre la seva petició. Podeu exercir els drets podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del DNI, adreçada al Servei d’Atenció a l’Usuari de la FGS, c/Sant Antoni Maria Claret 167, 08025 de Barcelona.

Modifica les teves preferències:

Correu electrònic:
Nom:
Cognoms:

Subscripció Cancel·lada.

Si tens un moment, si us plau, comenta'ns per què has cancel·lat la teva subscripció:

Cancel·lar subscripció:

Escriu la teva adreça electrónica per donar-te de baixa.

Adreça de correu electrònic :