NEWS
 • El Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora amb el Grup de Tractament Integral en el malalt oncològic : Càncer de Mama
  22/02/2017

  El Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora amb el Grup de Tractament Integral en el malalt oncològic : Càncer de Mama".

  La Dra García-Valdecasas,metgessa de la Unitat de Patología Mamària del Servei de Ginecología i Obstetrícia, col.labora amb el Grup de Tractament Integral en el malalt oncològic : Càncer de Mama".
 • PREMI TOP20 SALUT DE LA DONA
  20/10/2016

  PREMI TOP20 SALUT DE LA DONA

  L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha estat galardonat amb l'acreditació TOP20 en l'àrea de Salut de la Dona.
  Hospitales TOP 20 es un programa estatal d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària. Ofereix al sector sanitari un benchmark útil per la millora de resultats, basat en indicadors de qualitat, funcionamient i eficiència.
  Després de estar entre els finalistes en les darreres edicions (2014 i 2015), aquest any s'ha otorgat aquesta distinció que posa de manifest la excel.lència del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
  Podeu consultar els altre centres guardonats en el següent enllaç: Guardonats TOP20

   

 • I WORKSHOP HISTERECTOMIA
  23/10/2016

  I WORKSHOP HISTERECTOMIA

  El servei de Ginecologia i Obstetricia de l'Hospital de Sant Pau organitza el I Workshop d'Histerectomia per Patologia Benigna, que tindrà lloc al recinte modernista de l'Hospital de la santa Creu i Sant Pau els propers 24 i 25 de Novembre.
  L'objectiu d'aquest taller és la valoració dels diferents factors que cal pendre en consideració per l'elecció de la vía d'abordatge en histerctomis per patologia benigna.
  El curs comptarà amb la participació de ginecòlegs de l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Dexeus i l'Hospital de Mataró que realitzaran cirurgies en directe.
News
Ubicació i contacte
Hospitalització

Bloc D - Planta 2

Sala de parts

Planta - 1

Consultes Externes
Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5
Secretaria
Bloc A - Planta 5
Telèfon
93 553 70 41
Fax.
93 553 70 57
ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05