Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Objectius de la jornada

Promocionar, des d’una visió integradora i holística aquelles accions i/o activitats que ajudin a restituir i/o millorar la qualitat de vida de les pacients afectades de càncer de mama, a través d’una àmplia proposta de col·loquis, xerrades, tallers i espais de participació ciutadana en una jornada que aspira a celebrar-se cada dos anys. Més de 50 activitats van realitzar-se l’any passat al llarg del dia, moltes de les quals van ser tallers, organitzats per les associacions de malalts, i col·loquis científics liderats per professionals de la salut relacionats amb el càncer de mama.

Recaptar fons destinats íntegrament a desenvolupar la segona part de l’estudi iniciat l’any 2015 i que dur a terme l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, enfocat en l’anàlisi de l’impacte socioeconòmic que té el càncer de mama en les nostres pacients i, en conseqüència, poder millorar la seva qualitat de vida. Aquest és un camp molt poc estudiat i que és vital per saber com es troben les nostres pacients després d’haver patit aquest tipus de càncer. La nostra finalitat és aconseguir dones que superin la malaltia i que tinguin un ple funcionament dins de la nostra societat.

Informar i conscienciar a la societat en general sobre la importància de portar un estil de vida saludable que afavoreixi la salut integral de les persones. L’any 2015 més de 2.600 persones van assistir a aquesta jornada benèfica i solidària.