L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la 2a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, Entre Nosaltres, el dissabte 22 d’abril de 2017, al Recinte Modernista de Sant Pau.

L’objectiu: promocionar activitats per millorar la qualitat de vida de les pacients que han patit aquesta malaltia. Enguany, a més a més, tothom podrà col·laborar adquirint un botó rosa, que simbolitza l’entorn emocional del càncer de mama. La iniciativa “Posa’t el botó i col·labora amb la recerca” pretén recaptar fons per a desenvolupar la segona part d’un estudi iniciat l’any 2015, a l’Institut de Recerca de Sant Pau, que analitza l’impacte socioeconòmic del càncer de mama en les nostres pacients per tal de millorar el seu benestar diari.

Entre Nosaltres serà una jornada oberta a la ciutadania amb xerrades, col·loquis, tallers, activitats lúdiques i d’altres enfocades a informar, orientar, animar i reunir a totes aquelles persones que conviuen amb aquesta malaltia, identifiquen la repercussió social del càncer o simplement se senten vinculades a la causa i estan interessades en conèixer i incorporar pautes de vida saludables al seu dia a dia.

Consulta tota la programació de l’acte, i registra’t per assistir-hi. L’entrada és lliure!

+
Col·loquis

+
Tallers

+
Activa't amb nosaltres!

+
Caminada Solidària