AGENDA
 • Jan'18
  24

  Salvador Aznar Benitah impartirà el primer seminari de l’any

  L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en col·laboració amb el Laboratori d’Oncologia Molecular Translacional, organitzen el proper 24 de gener, el seminari “Adult stem cells in health, ageing and cancer: a link between what we eat and stem cell (mis)function”, a càrrec de Salvador Aznar Benitah, professor d’Investigació ICREA del Laboratori de cèl·lules mare i càncer, de l’Institut de Recerca de Biomedicina de Barcelona (IRB). La cita, a les 15 h, a les sales polivalents de l'Hospital de Sant Pau.
 • Jan'18
  25

  Taller d’urticària

  El proper 25 de gener tindrà lloc, a les 11 hores, a les sales polivalents, un nou taller d’urticària crònica. Una activitat dirigida als pacients d’aquesta patologia i als seus familiars on s’informarà dels símptomes, evolució de la malaltia, mesures d’higiene, tractaments... L’activitat consisteix en una sèrie de xerrades, impartides per la Unitat d’immunoal·lèrgia cutània, dels Servei de Dermatologia de Sant Pau.
 • Jan'18
  26

  Nova conferència de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau

  El proper 26 de gener l’Associació d’Amics i Alumnes de l’Hospital organitza, a la sala d’actes de l’Hospital, la conferència “La Cirurgia a l’Hospital de Sant Pau durant la Guerra Civil”, a càrrec de Maica Pérez Aguado. Metgessa anestesiòloga i membre de l’Associació.
 • Feb'18
  15

  Voluntats anticipades

  Dins del cicle de conferències 2017-2018 "La Medicina al teu abast"
 • Mar'18
  01

  Jornada d’atenció infermera al pacient amb patologia respiratòria

  Els propers 1 i 2 de març, la Direcció Infermera de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la jornada “De la complexitat a les cures de qualitat”, a la sala d’actes de l’Hospital. Una cita adreçada als professionals de la Salut per a que desenvolupin i apliquen les seves competències, amb coneixements i habilitats en el procés de cura del pacient afectat de patologia respiratòria.
 • Mar'18
  22

  Embaràs, gestació i genètica

  Dins del cicle de conferències 2017-2018 "La Medicina al teu abast"
 • Mar'18
  28

  Conferència del Dr. Pere Domingo a l’Antic Hospital de la Santa Creu

  El dimecres 28 de febrer a les 19h, el Dr. Pere Domingo, metge adjunt del Servei de Medicina Interna de Sant Pau, farà una conferencia a l'Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i Balears, situada a l'Antic Hospital de la Santa Creu (carrer Hospital, 56 - Barcelona). El títol de la conferència és "La infecció per VHI: més enllà del tractament antiretroviral".
 • Apr'18
  19

  El dolor

  Dins del cicle de conferències 2017-2018 "La Medicina al teu abast"