AGENDA
 • Sep'17
  16
 • Sep'17
  18

  La Dra. Neus Agell impartirà un nou seminari de l’IIB Sant Pau

  L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en col·laboració amb el Grup d’Oncologia Molecular Translacional, ofereix la conferència de la Dra. Neus Agell Jané, del Departament de Biomedicina de la Universitat de Barcelona. El seminari titulat “Recuperació després d’un estrès replicatiu: Implicacions en la supervivència i l’estabilitat cromosòmica de cèl·lules tumorals”, tindrà lloc el proper 18 de setembre, a les 15 hores, a les sales polivalents de l’Hospital de Sant Pau.
 • Sep'17
  20

  Jornada dedicada a les Malalties Respiratòries Minoritàries

  La Plataforma de Malalties Minoritàries, Eurordis, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Asociación de Familiares y Enfermos de Fibrosis Pulmonar Idiopática organitzen, el proper 20 de setembre, la Jornada dedicada a les Malalties Respiratòries Minoritàries. La cita és, a les 10.00 hores, a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau.
 • Sep'17
  28

  Simposi internacional State of The Art in Chest Imaging

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’IIB Sant Pau i Sant Pau Docent organitzen, els dies 28 i 29 de setembre, el simposi internacional State of The Art in Chest Imaging, on es farà també un tribut a la figura del reputat radiòleg Nestor L. Müller.
 • Oct'17
  05

  Jornada al voltant del present i el futur de la Radioteràpia

  Sota el lema “Presente y futuro. Adaptación al cambio” tindrà lloc, a l’Hospital de Sant Pau, la jornada per a tècnics superiors en radioteràpia. La cita és el proper 5 d’octubre. Ja estan obertes les inscripcions!
 • Oct'17
  09