AGENDA
 • Nov'17
  22

  El curs de l’Escola de Patologia Digestiva celebra el seu número 100

  El Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza el “curs centenari” de l'Escola de Patologia Digestiva els propers 22, 23 i 24 de novembre.
 • Nov'17
  23

  Conferència “Lluís Domènech i Montaner i el primer catalanisme (1887-1892)”

  Dijous 23 de novembre a les 19 h, la sala Francesc Cambó del Recinte Modernista acollirà la conferència “Lluís Domènech i Montaner i el primer catalanisme (1887-1892)”, a càrrec de Carles Sàiz, president del CEDIM. Unes reflexions que ens permetran desvetllar la trajectòria catalanista de Domènech i aprofundir en la seva ferma contribució com a ponent redactor de les Bases de Manresa, un dels episodis més importants de la història del catalanisme, del qual enguany es commemora el 125è aniversari. L’entrada és gratuïta.
 • Nov'17
  24

  III Jornades Nacionals d'Investigació en Artteràpia

  El 24 i 25 de novembre tindran lloc al Recinte Modernista de Sant Pau les III Jornadas Nacionales de Investigación en Arteterapia, organitzades pel Grupo de Trabajo sobre Investigación de la Asociación Profesional Española de Arteterapeutas (ATe) i coordinades per la Dra. Nadia Collete, de la Unitat de Cures Pal·liatives de l'Hospital i investigadora de l’Institut de Recerca de Sant Pau.
 • Nov'17
  24

  Nova conferència de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau

  L’Associació d’Amics i Alumnes de l’Hospital organitza, a la sala d’actes de l’Hospital, la conferència “Un mètode nou per resoldre els conflictes. La mediació” a càrrec de Mariona Garriga Ahumada, advocada i màster en Mediació UPF.
 • Nov'17
  30